На головну » 2008 » Березень » 1 » Тренер Зеніта дискваліфікований на три матчі
Тренер Зеніта дискваліфікований на три матчі
03:33
Тренер Зеніта дискваліфікований на три матчі
nevasport.ru
Головний тренер пітерського Зеніта Дік Адвокат одержав дискваліфікацію на три матчі. Дік Адвокат не зможе приходити в роздягальню й знаходитися на краю поля три матчі в європейських турнірах. Матчі кубка УЄФА, у якому Зеніт буде протистояти Марселю, йому доведеться дивитися із трибун.

"Рішення УЄФА таке ж погане, як і робота арбітра. Складається враження, що я когось убив. Дурне рішення! Але в УЄФА завжди захищають своїх арбітрів", - обурено заявив Адвокат.

 

"Главою КДК є австрієць? Серйозно? О, я не міг нічого змінити. Не хочу говорити більш того, що вже сказав. Мені просто потрібно вчитися на своїх помилках", - сказав наставник чемпіонів Росії.

 

"До цього мене видаляли один раз. Коли ПСВ, яке я очолював, у матчі Ліги чемпіонів зустрічався з київським Динамо. Це було в 1997 році. Сказав арбітрові, що він бачить тільки один колір - колір форми Динамо. Після цієї фрази мене вигнали, а потім дискваліфікували на один матч", - додав Адвокат.

 

Апеляція від голландського тренера може бути подана впродовж трьох найближчих днів.

 

У повторному двобої проти Вільяреала наставник Зеніта був вилучений із краю поля. Наприкінці  другого тайму голландець бурхливо висловив обурення суддівством австрійця Месснера, що був розцінено як серйозний відступ від правил поведінки.
Novynar.com.ua
Переглядів: 1012 | Добавив: kto | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього комментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: